Get in the Game!

Get in the Game!

Boek een HADO court

Welke HADO sessie past het beste bij jouw? Kies uit een van onderstaande opties. Maak je reservering en ervaar de actie zelf!

Hado Court

Een HADO court boek je met vrienden, familie of collega’s. Afhankelijk van het aantal personen reserveren wij genoeg tijd zodat iedereen voldoende potjes HADO kan spelen. Hebben jullie nog nooit HADO gespeeld? Onze instructeurs vertellen je alle ins en outs en geven persoonlijke tips en adviezen. Maak kennis met de verschillende spelvarianten die HADO kent en leer nuttige technieken en tactieken.

Hebben jullie al eerder HADO gespeeld? Kom dan voor de fun wat potjes HADO spelen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills! Wie weet strijd jouw team binnenkort op de HADO Benelux, Europa- of zelfs Wereldcup!

€ 22,50 p.p.
personen
6 - 12
13 - 18
19 - 24
€ 22,50 p.p.
Tijdsduur
1 uur
1,5 uur
2 uur

Hado Court + Competitie

Genoeg geoefend, tijd voor het echte werk! Na jullie training worden alle deelnemers verdeeld in teams van 2 of 3 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte is er een knock-out ronde, halve finale en finale. Welk team pakt de winst?

 Een HADO competitie is perfect als teambuilding activiteit of voor competitieve groepen.

€ 29,50 p.p.
personen
6 - 12
13 - 18
19 - 24
€ 29,50 p.p.
Tijdsduur
1,5 uur
2 uur
2,5 uur

Hado Kids

Speciaal voor de jongste generatie HADO spelers. Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen in een echte arena! Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis energie. Je zit niet vast aan kabels dus jullie kunnen ongehindert over het speelveld bewegen en ondertussen energieballen op elkaar afvuren. Wie wil dat nou niet?

Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Een kinderfeest te vieren? Maak je boeking compleet met het kinderfeest arrangement inclusief onbeperkt ranja en een zakje chips!

€ 19,50 p.p.
personen
6 - 12
13 - 18
19 - 24
€ 19,50 p.p.
Tijdsduur
1 uur
1,5 uur
2 uur
€ 22,50 p.p.

HADO Court

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

€ 29,50 p.p.

HADO Court + Competitie

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

€ 19,50 p.p.

HADO Kids

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!