HADO Now Events

HADO Now Events

Demo Events

HADO is een compleet nieuw concept. Er zullen nog maar weinig mensen zijn die erover gehoord hebben, laat staan zelf gespeeld. Daar willen wij met HADO Now verandering in brengen! Daarom beginnen wij in 2022 met het organiseren van demo events. Tijdens een demo event kun je gratis een partij HADO komen spelen en zelf ervaren wat HADO de sport van de toekomst maakt. Kun jij niet wachten om als een van de eersten HADO te spelen? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven voor onze mailinglist. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het op dit moment helaas nog niet mogelijk om een demo event te organiseren. Zodra wij een datum bekend maken dan ben jij de eerste die het hoort!

Studenten

Demo Event

Speciaal voor alle studenten in Venlo organiseren wij een GRATIS HADO demo event. Studeren jij en je vrienden of vriendinnen aan een van de deelnemende scholen dan kunnen jullie je nu al inschrijven! Zodra de datum voor het demo event bekend is krijgen jullie bericht. Let op! Gebruik voor de inschrijving je school E-mailadres. Wees er snel bij, want wij hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. OP = OP!

Deelnemende scholen:

MU

MU Venlo

Studeer je aan de Maastricht University in Venlo dan kom je in aanmerking voor het studenten demo event. Schrijf je nu in!

Fontys

Fontys Venlo

Studeer je aan de Fontys hogeschool in Venlo dan kom je in aanmerking voor het studenten demo event. Schrijf je nu in!

HAS

HAS Venlo

Studeer je aan de HAS hogeschool in Venlo dan kom je in aanmerking voor het studenten demo event. Schrijf je nu in!